Det är ditt liv som är i fokus under de utvecklande samtalen hos mig. Det är din utveckling och dina behov det handlar om. Möjligheter till förändring och påverkan synliggörs, det leder till ett aktivt lärande om dig själv, din kropp, dina känslor och tankar.

Du kan utvecklas till att vara den du vill vara, hitta dina drivkrafter och inspiration i livet. Det handlar om att med medvetenhet se dig själv och dina beteenden och acceptera det som är.  Dina behov är viktiga och att synliggöra dem så att du  kan stärka dig själv och skapa förändring från djupet av dig själv.

I samtalen använder jag mig av olika praktiska övningar, mindfulness, meditationer  för att öka medvetenheten hos dig och och synliggöra dina behov. Samtalen är baserade på psykosyntesen grunder.  Psykosyntes är för människor som söker mer i sina liv, en högre mening och en vilja att förstå sig själva.

När du kommer till mig för coaching väljer du själv hur många gånger du vill komma. Jag rekommenderar att du kommer ca 5 gånger för att följa upp din egna personliga utveckling och mål.

Jag har ansvarsförsäkring och är medlem i psykosyntesförbundet.

Alla samtal sker under fullständig sekretess. Jag följer Psykosyntesförbundets etiska regler. 

Du kan läsa mer om vad psykosyntes är på www.humanova.com eller www.psykosyntesforbundet.se.