Karin Stenman

Jag är en trevlig, ambitiös och drivande person som vill att det ska hända saker.  Att människor i min närhet har det bra är viktigt för mig både i arbetslivet och privat. Jag tycker om att arbeta med andra människor och vill lyfta dem till att göra framsteg och lyckas med det de gör och vill göra.

 

Ekonomi och företagsutveckling som konsult har jag arbetet med större delen av mitt yrkesliv. Nu senaste två åren som ekonomichef på Stiftelsen Kalixbostäder. 

Jag har också arbetat som projektledare för utvecklingsprojekt lokalt, nationellt och transnationellt.

 

 

Hästarna i mitt liv

Hästar har alltid betytt väldigt mycket för mig. De ger mig mycket glädje och inspiration. Det är i samvaron med dem som jag fyller på min energi och mitt engagemang. Jag eftersträvar en harmoni i all samvaro och ridningen tillsammans med hästen. Den känslan av att vara mer än sig själv. Att förstå hästens behov och utveckla det bästa i varje häst. Den möjligheten och att lära mer om hur det går till  vill jag fortsätta att utveckla och dela vidare till andra människor. En slags syntes mellan människa och häst, att bli ett med sig själv och med sin häst.

 

Pila och Fantasi

"Find your own mening"