Återhämtning för kropp och själ

I en allt mer osäker och föränderlig värld blir din förmåga till vila och återhämtning allt viktigare, för att du skall kunna må bra.

Precis som du tränar din kropp för att må bra behöver du också träna din mentala förmåga att hantera stress, osäkerhet och förändring. Detta för att finna din mening, må bra och prestera bra.

Syftet med workshoparna är att ge inspiration, insikter och tips på verktyg som gör att du kan utveckla din mentala förmåga för att bättre förebygga och hantera stress. Träningen gör dig mer inkännande, medkännande, utforskande och kreativ, det ger dig ökad självkännedom och kommer ge dig en upplevelse av frihet och val.

 Vi kommer att lära om vad kroppen behöver, skapa  medvetenhet om känslor och tankar och också den själsliga dimensionen i livet kommer att beröras.

 Under kursen kommer olika metoder att tillämpas, några exempel är meditationer, mindfulness, kroppskännedom, kommunikation, rörelser och bilder/symboler samt lära känna viljan och dess lagar. Mellan varje utbildningstillfälle får du hemövningar för att förankra självledarskapet i din vardag.

Premiärpris 250 kr per tillfälle. Plats Tunnlandsvägen 54 Brommaplan

VARMT VÄLKOMNA MED ERA ANMÄLNINGAR

Kursledare

Karin Stenman, samtalscoach och organisationskonsult som vill arbeta stödjande och utvecklande med människan och gruppen i fokus. Träffarna har aktivt och praktiskt lärande, med övningar och teorier varvat.